Hva Alle Trenger Å Vite Før Du Starter Et Oppussingsprosjekt - Hjemmeoppussingsblogg

Hjemmeoppussingstips

Hva Alle Trenger Å Vite Før Du Starter Et Oppussingsprosjekt

En samling tips om hvordan du kan begynne å forbedre hjemmet ditt, gjør det perfekte utgangspunktet for en nybegynner å dukke opp og forhåpentligvis begynne å forbedre sitt eget hjem mye lettere. Nedenfor er bare en slik samling som forhåpentligvis vil hjelpe den ivrige nybegynneren til til slutt å bli en proff når det gjelder forbedring av hjemmet.

Sett i en hage. Det kan være et overdådig barnehage utenfor, eller et enkelt vindu på kjøkkenet for å dyrke urtene dine. Tillegget av levende planter og appellen de bringer til ditt hjem er uovertruffen. Hvis du ikke har mye av en grønn tommel, må du plante sterke planter som trenger lite oppmerksomhet, og legge til et tidsbestemt drypp- eller sprinklersystem for enkel vanning.

Hvis du har en skapdør som bare ikke holder seg lukket, kan du prøve å bytte ut skaplåsen. Det kan være lurt å prøve å bruke en magnetisk skaplås, siden de vanligvis varer lenger enn hjulbaserte skaplåsesystemer. Bare fjern den gamle låsen og fest den nye låsen på samme sted. Bruk treskruer om nødvendig for å lage nye hull.

Bruk aluminiumsfolie til å dekke stikkontakter før maling. Det er mye lettere å bruke folie, i stedet for tape, og det beskytter dekslene dine mot rotet. Og det gjør opprydding til en lek. Bare la all maling tørke før du fjerner folien, og resirkuler den deretter.

Organiser hjemmet ditt ved å tømme garnet og andre delikate håndverksmaterialer. To liters flasker som den brusen som kommer inn, er ypperlige for oppbevaring av praktisk talt alt. Fjern etiketten, klipp en spalte nedover siden og sett inn nøster eller garnkuler! Trekk den løse enden gjennom toppen og sett på igjen hetten for å feste den.

Hvis du bor i et landlig område, bør du vurdere å kjøpe en strømaggregat. Når lysene slukker og noen ganger oppvarmingen din avhenger av det, kan du være uten strøm i flere timer eller dager i alvorlig hardt vær. En kraftgenerator kan hjelpe deg med å ta vare på nødvendighetene du ikke kan klare deg uten når strømmen er ute.

Gi en gammel bagasjehylle en sjanse til å skinne ved å gjøre den om til et billig, men effektivt sidebord i stuen. Fest glass fra en stor bilderamme på bagasjestativet ditt ved å bruke permanent lim. Bruk denne tabellen til å oppbevare en lampe eller noen bøker.

Hvis du elsker ideen om et hjemmekontor, men bare ikke kan spare et helt rom, vær kreativ! Et stort walk-in closet eller pantry er den perfekte kandidaten for et minikontor. De fleste pantries har innebygde hyller, som er perfekte for en bærbar datamaskin, bøker, en skriver og kontorrekvisita.

Vel, forhåpentligvis var den nevnte samlingen av tips nok til å gi deg en god start på hva du skal gjøre og forvente når det gjelder å forbedre ditt eget hjem. Denne samlingen ble nøye konstruert for å være et hjelpemiddel i arsenalet ditt, slik at du kan begynne å forbedre dine ferdigheter til å forbedre hjemmet til å gjøre gode og trygge forbedringsjobber.