Fryktinngytende Tips For Ditt Neste Kule Oppussingsprosjekt - Hjemmeoppussingsblogg

Hjemmeoppussingstips

Fryktinngytende Tips For Ditt Neste Kule Oppussingsprosjekt

Oppussing omfatter mange tilnærminger og metoder. Så også, omfatter det mange forskjellige tankesett. Tipsene du finner nedenfor, absolutt, gjenspeiler det mangfoldet. De vil imidlertid vise seg å være en effektiv inspirasjon i å få deg på vei mot å oppnå det hjemmet til drømmene dine.

Du vil ha en blomstrende plen og planter i hagen din. En av de beste måtene å oppnå dette på er å befrukte dem om høsten, før den første frosten. Dette vil gi dem et løft når de begynner å vokse igjen i løpet av våren. Denne ekstra fôringen vil gi belønninger hele neste sommer.

Fest gulvet knirker med noen gipsskruer. Mens en annen person venter nedenfor i kryperommet eller kjelleren, gå over gulvet og finn hvor squeaking oppstår. Signal til personen nedenfor der problemet er. De kan sette inn en gipsskrue gjennom undergulvet og inn i gulvet for å stoppe knirker.

Kjøpe fancy dekorative puter kan være dyrt og noen ganger de kan ikke alle matche. En fin måte å komme seg rundt dette problemet er ved å kjøpe litt stoff og sy dine egne putetrekk eller putebelegg. Hvis du velger å lage dine egne puter, sy utsiden av etuiet og deretter bruke stuffing fra gamle og uønskede puter for å fylle de nye.

Selv om du ikke bruker mye, er det viktig å få skorsteinen inspisert og rengjort regelmessig av en profesjonell. Brennende ved kan føre til at kreosot akkumuleres, og det kan føre til en skorsteinsbrann. Unngå å brenne bekrommet tre som furu for å holde kreosot under kontroll etter en rengjøring.

Lysekroner er et flott tillegg til enhver spisestue, men overtid kan de være en ekte samler for støv. For å kvitte seg med støvet på lysekronen trenger du først et par hvite bomullshansker. En av hanskene må være tørr og den andre må dempes med ethvert merke av glassrenser. Pass på å tørke hvert prisme med den fuktige hansken først og deretter den tørre.

En lett savnet faktor i kjølekostnader er din ac-enhet. Du trenger kanskje ikke å erstatte isolasjonen eller vinduene, hvis du bare bytter ut eller rengjør filtrene i klimaanlegget. Dette gjelder både vindu og sentrale luftenheter. Kostnaden for et nytt filter for din sentrale enhet er mye mindre enn ny isolasjon!

Hvis det valgte prosjektet innebærer bruk av murstein, må du alltid kjøpe ekstra som skal brukes etter behov. Når du gjør reparasjoner, vil du være i stand til enkelt å matche eksisterende murstein fordi du har mer av samme type. Stilene av murstein kommer inn og ut av moten. For å unngå problemer med murstein-matching i fremtiden, opprette en butikk med ekstra originale blokker, slik at du har replacments når det trengs.

Som nevnt ovenfor, betyr oppussing forskjellige ting for forskjellige mennesker. Noen ganger er alt som trengs for å hjelpe oss med å sementere våre idealer og å få på plass en angrepsplan, et tips eller to. Denne artikkelen gir disse tipsene. Det vil hjelpe deg å overvinne den følelsen av å bli overveldet og få deg i gang med å oppnå reelle mål.